• Посилання скопійовано

Чому не вводиться податок на виведений капітал? Роз'яснює міністр фінансів

За словами С. Марченка, податок на виведений капітал залишається однією з ключових червоних ліній співпраці з Фондом

Чому не вводиться податок на виведений капітал? Роз'яснює міністр фінансів

Міністр фінансів України Сергій Марченко в інтерв’ю «Мінфіну» розповів про податкові новації, запровадження ПнВК, та успіхі запуску ПРРО.  Зокрема в інтерв'ю йшлося про аспекти введення податку на виведений капітал:

«Ключовими питаннями залишаються: перше – погодження з МВФ і друге – пошук компенсаторів.

Податок на виведений капітал залишається однією з ключових червоних ліній співпраці з Фондом. Поки що вони не сприймають конфігурацію ПнВК, тому що це суттєві втрати бюджету. Але якщо буде розуміння з компенсаторами, думаю, МВФ підтримає цю ідею.

Я можу бути прихильником тільки тих пропозицій, строки виконання яких я чітко розумію. Говорити давайте приймемо, а потім не мати можливості реалізувати, – це буде безвідповідально. Має бути реально прорахована історія, чітко зрозуміла і з мінімальними втратами для бюджету. Тоді можна думати про запровадження. Якщо це ідея, яка несе великі ризики і просто розриває бюджет, то я таку ідею не підтримаю.»

Всі новини щодо податку на виведений капітал дивиться за посиланням.

Джерело: Мінфін

Рубрика: Оподаткування/Податок на прибуток

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Податок на прибуток»