• Посилання скопійовано

11 березня – граничний термін сплати податку на прибуток за 2020 рік

Оскільки граничним терміном подання декларації з податку на прибуток за 2020 рік є 1 березня 2021 року, то сплатити податкові зобов’язання слід не пізніше 11 березня 2021 року

11 березня – граничний термін сплати податку на прибуток за 2020 рік

ДПС у м. Києві нагадує, що 11 березня 2021 року є останнім днем сплати задекларованих сум податкових зобов’язань з податку на прибуток підприємств за результатами 2020 року.

Відповідно до норм Податкового кодексу України платники податків зобов’язані самостійно сплатити суму податкового зобов’язання, зазначену у поданих ними деклараціях, протягом 10 календарних днів, що настають за останнім днем відповідного граничного строку, передбаченого для подання податкової декларації.

Оскільки граничним терміном подання податкової декларації з податку на прибуток підприємств за 2020 рік є 01 березня 2021 року, то сплатити податкові зобов’язання слід не пізніше 11 березня 2021 року.

 

Від редакції: Зауважимо, що до кінця квітня діє карантин. Тому до цього дня за несвоєчасну сплату податку на прибуток не буде фінансових штрафів та пені.

Джерело: ДПС у м. Києві

Рубрика: Оподаткування/Податок на прибуток

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Податок на прибуток»