• Посилання скопійовано

Користувачі «M.E.Doc», що використовують поштову скриньку ukr.net, повинні виконати додаткові налаштування

Користувачам системи «M.E.Doc» для коректної роботи з поштовими скриньками @ ukr.net, потрібно здійснити всі необхідні настройки надсилання та отримання повідомлень по протоколу IMAP

Користувачі «M.E.Doc», що використовують поштову скриньку ukr.net, повинні виконати додаткові налаштування

Разработчики «M.E.Doc» обращают внимание, что веб-портал UKR.NET для своих электронных ящиков @UKR.NET завершает поддержку протокола POP3. Работы почтовых клиентов (приложений) будет осуществляться по протоколу IMAP. Ознакомиться с информацией возможно на веб ресурсе>>>

 Пользователям системы «M.E.Doc» для корректной работы с почтовыми ящиками @UKR.NET, настоятельно рекомендуется выполнить настройку отправки и получения сообщений по протоколу  IMAP.

У клиентов, которые ранее использовали настройки протокола POP3 для почтового ящика @UKR.NET, отправка и получение сообщений будет доступна, но для гарантированной доставки сообщений получателю, пользователям «M.E.Doc» рекомендуем сменить в меню «Адміністрування – Параметри системи – Електронна пошта» настройки на протокол IMAP.

В обновлении программы M.E.Doc 10.01.117, для удобства пользователей, в настройках электронной почты реализована автоматическая настройка параметров для протокола IMAP, при вводе в строке «Адреса» почтового ящика с доменным именем @UKR.NET.

Настройка работы почтового ящика @UKR.NET по протоколу  IMAP в системе «M.E.Doc»:

1) перейти в меню «Адміністрування – Параметри системи – Електронна пошта»

2) При использовании почты @ukr.net выполните следующие настройки:

  • В ячейке "Адреса" - укажите Ваш e-mail (например your_login@ukr.net)
  • В ячейке "Сервер вхідної пошти" - укажите "imap.ukr.net"
  • В ячейке "Порт вхідної пошти" - укажите 143 (выключен признак "SSL-з'єднання") или 993 (включен признак "SSL-з'єднання")
  • В ячейке "Сервер вихідної пошти" - укажите "smtp.ukr.net"
  • В ячейке "Порт вихідної пошти" - укажите 465
  • Установите галочки напротив пунктов "Авторизація" и "SSL-з'єднання"
  • В ячейке "Ім'я до входу" - укажите Ваш e-mail (например your_login@ukr.net)
  • В ячейке "Пароль" - укажите Ваш пароль для входа в почтовый ящик.
  • Нажмите "Перевірити з'єднання".

В дальнейших обновлениях «M.E.Doc» для всех пользователей, использующих почтовый ящик @ukr.net, в автоматическом режиме будут изменены настройки на протокол IMAP.

Джерело: «M.E.Doc IS»

Рубрика: Облік та звітність/Автоматизація

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Автоматизація»