• Посилання скопійовано

Мобілізовані в формі №1-ДФ: нюанси відображення

ДФСУ роз'яснила, чи відображаються у графі «Працювало за трудовими договорами» форми №1ДФ кількість працівників, призваних на строкову військову службу, військову службу за призовом під час мобілізації, або прийнятих на військову службу за контрактом

Мобілізовані в формі №1-ДФ: нюанси відображення

ДФСУ в інформаційно-довідковому ресурсі "ЗІР" (категорія 103.25) роз'яснила, що в графі «Працювало за трудовими договорами» податкового розрахунку за формою №1ДФ проставляється кількість працівників, які працюють за трудовими договорами (контрактами). 

 Особи, які перебували у штаті та були призвані на строкову військову службу, військову службу за призовом під час мобілізації, на особливий період, або прийняті на військову службу за контрактом у разі виникнення кризової ситуації, що загрожує національній безпеці, у цій графі не відображаються.

На підставі: Загальнодоступний інформаційно-довідковий ресурс

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»