• Посилання скопійовано

Затверджено нові форми статспостережень №1-торг та №3-торг

Держслужба статистики затвердила форми державних статистичних спостережень з роздрібної торгівлі

Затверджено нові форми статспостережень №1-торг та №3-торг

Наказом від 11.12.2015 р. № 355 Держстат затвердив форму: 

№ 1-торг (місячна) "Звіт про товарооборот торгової мережі", та вводить її в дію зі звіту за січень 2016 року.

№ 3-торг (квартальна, річна) "Звіт про продаж і запаси товарів у торговій мережі", та вводить її в дію зі звіту за І квартал 2016 року.

Крім того зазначеним наказом затверджено Перелік товарів, які відносяться до товарних груп форми № 3-торг (квартальна, річна). Цей перелік набирає чинності починаючи зі звіту за І квартал 2016 року.

Нагадаєм, що зазначені форми  подають юридичні особи та відокремлені підрозділи юридичних осіб, які здійснюють діяльність із роздрібної торгівлі.

При цьому, з 01.02.2016 р. наказ Держстату від 04.12.2014 р. №380 втратить чинність у частині форми державного статистичного спостереження № 1-торг (місячна) «Звіт про товарооборот», а з 01.04.2016 р. і уся інша частина наказу.

Автор: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»