• Посилання скопійовано

Куди звітувати про обсяги виробництва та обігу спирту, алкоголю та тютюнових виробів

ДФСУ роз'яснила, куди подавати форми № 1-РС, № 2-РС та № 3-РС, а також №1-ОА та №1-ОТ

Куди звітувати про обсяги виробництва та обігу спирту, алкоголю та тютюнових виробів

ДФСУ у загальнодоступному інформаційно-довідковому ресурсі "ЗІР" (категорія 115.05) роз'яснила, що  звіти за формами:

  • № 1-РС «Звіт про обсяги виробництва та реалізації спирту», № 2-РС «Звіт про обсяги виробництва та реалізації алкогольних напоїв» та № 3-РС «Звіт про обсяги виробництва та реалізації тютюнових виробів» подаються суб’єктами господарювання усіх форм власності, які виробляють та реалізують спирт, алкогольні напої та тютюнові вироби до податкових інспекцій за місцем реєстрації.
  •  № 1-ОА «Звіт про обсяги придбання та реалізації алкогольних напоїв» та № 1-ОТ «Звіт про обсяги придбання та реалізації тютюнових виробів» подаються суб’єктами господарювання усіх форм власності, які одержали ліцензії на право оптової торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами до Головних управлінь ДФС за місцем своєї реєстрації 

На підставі: Загальнодоступний інформаційно-довідковий ресурс

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»