• Посилання скопійовано

Зареєстровано законопроект про введення в дію електронного декларування в 2016 році

Сьогодні у Верховній Раді зареєстровано законопроект, яким відміняється правка у Держбюджеті щодо відтермінування електронного декларування до 1 січня 2017 року

Зареєстровано законопроект про введення в дію електронного декларування в 2016 році

Законом України  "Про Державний бюджет на 2016 рік " відтерміновано до 1 січня 2017 року початок роботи електронної системи подання та оприлюднення декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування відповідно до вимог Закону України "Про запобігання корупції". Про це ми писали тут >>>

Водночас згідно із зобов’язаннями Плану дій щодо лібералізації ЄС візового режиму для України передбачено запуск повноцінної роботи у цьому році всіх антикорупційних органів України. 

З огляду на це, в Раді сьогодні, 5 січня, зареєстровано законопроект №3755 "Про внесення змін до Закону України "Про запобігання корупції" (щодо роботи електронної системи подання та оприлюднення декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування).

Законопроект підготовлений з метою впровадження вже у 2016 році електронної системи подання та оприлюднення декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування відповідно до вимог Закону України "Про запобігання корупції".

Голова ВРУ Володимир Гройсман переконаний, Верховна Рада проголосує за відповідне рішення. "Хочу до речі зазначити, що ми пішли на це ще раніше - у апараті Верховної Ради всі керівники підрозділів вже публікують декларації і біографії на сайті з 2015 року", - -зазначив він.

Автор: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»