• Посилання скопійовано

Особливості визначення податкових зобов’язань з військового збору за результатами 2015 року

Сума військового збору, що підлягає сплаті платником податків самостійно до бюджету за результатами звітного року вказується у рядку 24.1 розділу IV нової декларації про доходи

Особливості визначення податкових зобов’язань з військового збору за результатами 2015 року

Головне управління ДФС у м. Києві нагадує, що за результатами звітного податкового року платник податку – фізична особа повинен подати декларацію та визначити податкові зобов’язання як з податку на доходи фізичних осіб, так і з військового збору.  З цією метою з 01 січня 2016 року введено в дію нову декларацію, форма якої затверджена наказом Міністерства фінансів України від 02.10.2015 за № 859.

Сума військового збору, що підлягає сплаті платником податків самостійно до бюджету за результатами звітного року вказується у рядку 24.1 розділу IV нової декларації, а сума податку на доходи фізичних осіб – у рядку 23.1 розділу IV нової декларації.

Нагадуємо, що податковим законодавством установлені такі строки для подання декларації:

- громадянин та особа, яка проводить незалежну професійну діяльність, –

до 01 травня року, що настає за звітним;

- підприємець – протягом 40 календарних днів, що настають за останнім календарним днем звітного (податкового) кварталу (року).

Новини на тему:

 - Особливості кампанії декларування у 2016 році ;

 - Декларуємо дохід від провадження підприємницької діяльності: приклад від ДФС;

 - Декларуємо іноземні доходи: зразок заповнення декларації від ДФС.

Аналітика від Дт-Кт: декларування доходів фізосіб за 2015 рік

Джерело: ДФС у м. Києві

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»