• Посилання скопійовано

Оновлено форму звіту про котрольовані операції

Мін'юст повідомив про реєстрацію наказу Мінфіну, яким затверджено нову форму та Порядок складання Звіту про контрольовані операції

Оновлено форму звіту про котрольовані операції

Міністерство юстиції повідомило, що 4 лютого 2016 року зареєстровано Наказ Мінфіну від 18 січня 2016 року № 8 «Про затвердження форми та Порядку складання Звіту про контрольовані операції».

Поки що ні тексту Наказу, ні нової форми Звіту не оприлюднено. Про їх появу повідомимо вас додатково.

Нагадаємо, що проект нової форми звіту про контрольовані операції був оприлюднений ще у серпні 2015 року. Докладніше тут >>> Згідно з проектом, Наказ набере чинності з дня його офіційного опублікування. Якщо так і буде, то ймовірно уже за 2015 рік будемо звітувати за новою формою. Граничний термін подання звіту - до 1 травня 2016 року (враховуючи, що це вихідний, то 29 квітня).

Автор: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»