• Посилання скопійовано

Алгоритм складання розділу I "Розрахунок суми земельного податку" декларації з плати за землю

Як правильно заповнити розділ I "Розрахунок суми земельного податку" декларації з плати за землю, роз'яснили податківці у черговому листі

Алгоритм складання розділу I "Розрахунок суми земельного податку" декларації з плати за землю

Податківці у листі від 09.02.2016 р. №2817/10/28-10-06-11 пояснили алгоритм складання розділу "I. Розрахунок суми земельного податку" декларації з плати за землю.

У колонці 2 зазначається код цільового призначення земельної ділянки відповідно до Класифікації видів цільового призначення земель (двозначний номер арабськими цифрами). Інформація щодо категорії (цільового призначення земель) має відповідати інформації, що зазначена в документах, які засвідчують право власності земельними ділянками.

У колонці 3 вказується вид права на земельну ділянку:

1 - власність;

2 - постійне користування;

3 - оренда.

При поданні декларації з земельного податку у колонці 3 розд. I буде проставлятись вид права "1" (якщо земельна ділянка перебуває у приватній власності платника) або "2" (якщо земельна ділянка перебуває у постійному користуванні платника).

У колонці 4 вказується серія та номер документа, що посвідчує право власності та/або користування земельними ділянками (наприклад, серія та номер свідоцтва про державну реєстрацію права власності на нерухоме майно (земельну ділянку)).

У колонках 5 та 6 зазначається номер та дата (у форматі мм.рррр) державного акта на земельну ділянку (у разі наявності).

Автор: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»