• Посилання скопійовано

Платникам, які подали спеціальну або скорочену декларацію з ПДВ через «M.E.Doc», слід повторно її подати

«M.E.Doc» звертає увагу, що подані раніше звіти необхідно скопіювати, перевірити коректність заповнення даних і виконати повторну подачу в ДФСУ

Платникам, які подали спеціальну або скорочену декларацію з ПДВ через «M.E.Doc», слід повторно її подати

«M.E.Doc» обращает внимание, что в Приложении 10 «Расчет сумм налога на добавленную стоимость по операциям с сельскохозяйственными товарами / услугами, подлежащих уплате в государственный бюджет и перечислению на специальный счет (ДС10)» в Декларации по НДС (специальная) J0209408 и Декларации по НДС (сокращенная) J0209009 были внесены изменения выгрузки полей в строках 11.3,12,13.

Исправление бланков включено в версию 10.01.105 компьютерной программы «M.E.Doc».

Поданные ранее отчеты необходимо скопировать, проверить корректность заполнения данных. После чего выполнить его повторную подачу в ГФСУ.

Если отчет был создан, но не отправлялся – перед его подачей в ГФСУ просто обновите поля (функция F5, F6) в открытом документе и сохраните отчет.

Новости по теме:

 - «M.E.Doc» о нюансах заполнения январской декларации по НДС

Джерело: «M.E.Doc IS»

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»