• Посилання скопійовано

Виправляємо помилки у Звіті про контрольовані операції

ДФСУ роз'яснила, уточнюючий звіт має включати всю інформацію з раніше поданого звіту (всі додатки разом з інформацією до додатків) із виправленими помилковими даними

Виправляємо помилки у  Звіті про контрольовані операції

ДФСУ у листі від 25.03.2016 р. №6576/6/99-99-19-02-02-15 зазначила: якщо платником податку виявлено, що у раніше поданому Звіті про контрольовані операції інформація надана не в повному обсязі, містить помилки або недоліки, такий платник податків має право подати:

  • Звіт з позначкою "звітний новий" у разі подання нового Звіту про контрольовані операції до 01 травня року, що настає за звітним;
  • Звіт з позначкою "уточнюючий" (далі - уточнюючий Звіт) у разі його подання після 01 травня року, що настає за звітним.

Звіт з позначкою "звітний новий" та уточнюючий Звіт повинні містити повну інформацію про контрольовані операції за звітний рік, як передбачено при складанні основного Звіту (Звіту з позначкою "звітний").

У разі самостійного виявлення платником помилок, що містяться у раніше поданому Звіті, шляхом надання уточнюючого Звіту такий уточнюючий Звіт має включати всю інформацію з раніше поданого Звіту (всі додатки разом з інформацією до додатків) із виправленими помилковими даними. 

Нагадаємо, що наближається термін подання Звіту про контрольовані операції за 2015 рік - 29 квітня 2016 року. І звітувати потрібно уже за новою формою. Про це розповіли податківці тут, а також фахівці "Дебету-Кредиту" в аналітичній статті тут.

Усі новини на тему >>>

Автор: «Дебет-Кредит»

На підставі: Державна фіскальна служба України

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»