• Посилання скопійовано

Закінчується термін подання податкової звітності за I квартал 2016 року

Нагадуємо, що 10 травня - граничний термін для подання форми №-1ДФ, декларацій з ПДВ, податку на прибуток та фінзвітності, та низки інших звітів за I квартал 2016 року. А також останній день для подання алкогольно-тютюнової звітності за квітень

Закінчується термін подання податкової звітності за I квартал 2016 року

10 травня, вівторок, закінчується строк подання до податкової служби:

Все про подання звітності за І квартал 2016 року дивіться у довіднику >>>

-------

Згідно з п. 46.2 ПКУ, платник податку на прибуток подає разом з відповідною податковою декларацією квартальну або річну фінансову звітність (крім малих підприємств, які подають тільки річну фінансову звітність).

Згідно з листом ДПСУ від 12.03.2012 р. №6994/7/22-3317, термін подання декларації про валютні цінності потрібно пов'язувати з терміном подання фінзвітності до органів ДФСУ, тобто за І квартал 2016 року слід відзвітувати до 10.05.2016 р. включно.

Автор: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»