• Посилання скопійовано

Декларація з прибутку із неправильним ідентифікатором форми: чи будуть штрафи?

Якщо не з вини платника декларація з податку на прибуток замість ідентифікатора форми J0108102 надходить за формою J0100114, штрафні санкції за несвоєчасне подання звітності не застосовуються

 Декларація з прибутку із неправильним ідентифікатором форми: чи будуть штрафи?

Податківці в категорії 102.25 "ЗІР" нагадують, що платники податку на прибуток, для яких базовим звітним (податковим) періодом є квартал (півріччя, 9 місяців, рік), подають податкову декларацію з податку на прибуток підприємств з ідентифiкатором форми за реєстром ДФС - J0100114.

Платники податку на прибуток, для яких базовим звітним (податковим) періодом є календарний рік, подають податкову декларацію з податку на прибуток підприємств з ідентифiкатором форми за реєстром ДФС - J0108102.

Якщо не з вини платника до контролюючого органу податкова декларація з податку на прибуток замість ідентифікатора форми J0108102 (базовий звітний період рік) надходить за формою J0100114 (базовий звітний період квартал) штрафні санкції за несвоєчасне подання податкової звітності не застосовуються.

При цьому для підтвердження вірного значення ідентифікатора форми за реєстром ДФС при відправленні податкової декларації з податку на прибуток, платник податку має право подати копію відповідної декларації на паперових носіях особисто або уповноваженою на це особою.

Джерело: Загальнодоступний інформаційно-довідковий ресурс

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»