• Посилання скопійовано

Як спецрежимнику відобразити послуги від нерезидента у декларації з ПДВ

ДФСУ нагадала порядок відображення суб’єктом спеціального режиму оподаткування у звітності з ПДВ операцій з постачання йому послуг на митній території України нерезидентом

Як спецрежимнику відобразити послуги від нерезидента у декларації з ПДВ

ДФСУ у листі від 24.05.2016 р. №11321/6/99-99-15-03-02-15 повідомляє, що сільгосппідприємство - суб'єкт спеціального режиму оподаткування ПДВ при отриманні послуг від нерезидента на митній території України зобов'язане скласти і зареєструвати в ЄРПН податкову накладну за такою операцією та відповідно відобразити податкові зобов'язання з ПДВ у рядку 6 декларації з ПДВ з позначкою «0110».

При цьому таке підприємство має право включити до складу податкового кредиту суми ПДВ, нараховані (сплачені) ним при отриманні таких послуг, на підставі зареєстрованої в ЄРПН податкової накладної та відобразити їх у рядку 11.4 декларації з ПДВ із позначками «0121» — «0123» за умови, що такі послуги придбані для використання у виробництві сільськогосподарської продукції.

Автор: «Дебет-Кредит»

Джерело: Державна фіскальна служба України

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»