• Посилання скопійовано

Відсутні кількісні показники: що зазначати в алкогольно-тютюновій звітності?

Яким чином заповнюються кількісні показники звітності щодо виробництва й обігу спирту, алкогольних напоїв і тютюнових виробів у разі, якщо протягом звітного періоду вони відсутні?

Відсутні кількісні показники: що зазначати в алкогольно-тютюновій звітності?

ДФС в інформаційно-довідковому ресурсі "ЗІР" (підкатегорія 115.05) роз'яснила, що  у звітності щодо виробництва й обігу спирту, алкогольних напоїв і тютюнових виробів платник податку повинен зазначати усі передбачені в них кількісні показники з точністю до шести знаків включно після коми.

Якщо будь-які графи звітів не заповнюються через відсутність інформації щодо кількісних показників, то у таких графах проставляються нулі.

Докладніше з особливостями заповнення звітності про обсяги виробництва й обігу спирту, алкогольних напоїв та тютюнових виробів можна ознайомитися тут:

Аналітика від Дт-Кт (для передплатників): алкогольно-тютюнова звітність;

 - Заповнюємо алкогольно-тютюнову звітність: запитання та відповіді від ДФСУ;

 - Виправляємо помилки в алкогольно-тютюновій звітності: рекомендації ДФС;

 - Подання алкогольно-тютюнової звітності у разі відсутності/наявності кількох ліцензій;

 - Відображаємо в алкогольно-тютюновій звітності повернення товару або вибуття, не пов’язане з реалізацією;

 - Коли алкозвітність вважається поданою з недостовірними відомостями;

 - Порядок заповнення Звіту за формою №1-РА;

 - Які дані включаються до алкогольно-тютюнових звітів за формами №2-РС, №1-ОА и №1-РА .

Нагадуємо, що Держрегуляторна служба звернулась до Мінфіну з вимогою щодо скасування подання звітів за формами №1-РТ та №1-РА. У разі невиконання її рішення дія Наказу №49 буде зупинена на початку вересня 2016 року. Докладніше >>>

Окрім того, у ВРУ зареєстровано кілька законопроектів, якими пропонується виключити суб’єктів роздрібної торгівлі з переліку тих, кому необхідно подавати щомісячний звіт про обсяги торгівлі. Докладніше про це тут і тут.

Джерело: Загальнодоступний інформаційно-довідковий ресурс

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»