• Посилання скопійовано

Офіційний запуск системи е-декларування

Президент Петро Порошенко повідомив, що офіційний запуск системи електронного декларування відбувся 31 серпня о 23.59

Офіційний запуск системи е-декларування

«Вчора керівник Державної служби спеціального зв'язку та захисту інформації України (ДССЗЗІ) повідомив, що сертифікат готовий. Сьогодні наприкінці дня він має бути вручений представникам Національної агенції з питань запобігання корупції. Програма кардинально перероблена», - повідомив Петро Порошенко під час спілкування з журналістами в рамках робочої поїздки в Маріуполь.

Президент наголосив, що з 00.00 годин 1 вересня програма має бути запущена.

Глава держави підкреслив, що це означитиме завершення виконання умов в рамках програми співпраці з МВФ та завершення виконання зобов’язань щодо надання Україні безвізового режиму з Євросоюзом.

Петро Порошенко зазначив, що 5 вересня комітет Європарламенту приступить до розгляду питання надання безвізового режиму для українців.

Джерело: Прес-служба Президента України

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»