• Посилання скопійовано

Строки проведення камеральної перевірки декларації з податку на нерухомість

ДФС роз'яснила терміни проведення камеральної перевірки декларації з податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки для юросіб

Строки проведення камеральної перевірки декларації з податку на нерухомість

Податківці в ЗІР (категорія 136.04) зазначають, що камеральні перевірки даних, заявлених у податковій декларації з податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, рекомендовано проводити протягом 30 календарних днів, що настають за граничним терміном отримання такої звітності.

При цьому, камеральній перевірці підлягає вся податкова звітність суцільним порядком і згода платника податків на перевірку та його присутність під час проведення камеральної перевірки не обов’язкова.

Від редакції: Терміни подання декларації
За пп. 266.7.5 ПКУ платники податку - юридичні особи подають декларацію про податок на нерухомість до 20 лютого поточного року за місцезнаходженням об’єкта/об’єктів оподаткування.


Щодо новоствореного (нововведеного) об’єкта житлової та/або нежитлової нерухомості декларація юридичною особою - платником подається протягом 30 календарних днів з дня виникнення права власності на такий об’єкт.

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»