• Посилання скопійовано

Рядок „Інші” довідки (Д6) декларації з ПДВ: випадки заповнення

Додаток 6 до декларації з ПДВ подається платниками, які заповнюють рядок 5 декларації з ПДВ, та підприємствами (організаціями) інвалідів

Рядок „Інші” довідки (Д6) декларації з ПДВ: випадки заповнення

ДФС у Тернопільській області нагадує, що відповідно до п. 10 розділу III Порядку №21 довідка (Д6) (додаток 6 до податкової декларації з ПДВ подається платниками, які заповнюють рядок 5 декларації з ПДВ, та підприємствами (організаціями) інвалідів.

Пунктом 3 розділу V Порядку №21 передбачено що довідка (Д6) заповнюється в розрізі операцій, що не є об’єктом оподаткування, звільнених від оподаткування, операцій з постачання послуг за межами митної території України та послуг, що здійснюються за межами митної території України, з урахуванням їх місця постачання відповідно до пп. 186.2186.3 ПКУ.

Довідка (Д6) складається з 2-х таблиць:

Таблиця 1, зокрема, передбачає відображення операцій:

  • що не є об’єктом оподаткування (ст. 196 ПКУ);
  • з постачання послуг за межами митної території України та послуг, місце постачання яких визначено відповідно до пп. 186.2, 186.3 ПКУ за межами митної території України;
  • які звільнені від оподаткування (ст. 197 ПКУ, підрозділу 2 розділу XX ПКУ, міжнародні договори (угоди)), у розрізі назви операції, пункту (підпункту), статті ПКУ та суми.

Крім того, таблиця містить рядок «Інші» та рядок «Усього згідно із статтею Кодексу».

Особливостей щодо заповнення рядка «Інші» Порядком №21 не передбачено.

***

Зверніть увагу! Декларацію з ПДВ за серпень 2016 року потрібно подавати за новою формою. Докладніше>>>

Джерело: ДФC у Тернопільській області

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»