• Посилання скопійовано

Заповнюємо митну декларацію у разі продовження строку тимчасового ввезення товарів

У разі подовження строку тимчасового ввезення товарів із частковим звільненням від оподаткування митними платежами митниці подається додаткова митна декларація

Заповнюємо митну декларацію у разі продовження строку тимчасового ввезення товарів

Як пояснили податківці у листі від 06.04.2017 р. № 8604/7/99-99-18-02-03-17, цю додаткову митну декларацію слід заповнити відповідно до вимог Порядку №651, з урахуванням такого:

  • у графі 1 МД зазначаються відомості про тип МД - «ІМ31ДМ»;
  • до першого підрозділу графи 37 МД переносяться відомості про митний режим та попередній митний режим, що зазначались у МД, за якою товари поміщувались у митний режим тимчасового ввезення з умовним частковим звільненням від оподаткування митними платежами;
  • у графі 40 МД зазначаються відомості про МД, за якою товари поміщувались у митний режим тимчасового ввезення, до якої подається МД типу «ІМ31ДМ»;
  • у графі 44 МД, у разі якщо частина тимчасово ввезених товарів була реекспортована або поміщена у інший митний режим, зазначаються відомості про МД, за якою (якими) такі товари були реекспортовані або поміщені у інший митний режим;
  • у графі 45 МД - відомості про митну вартість товарів, визначену на дату поміщення таких товарів у митний режим тимчасового ввезення з умовним частковим звільненням від оподаткування митними платежами.
  • у графі 47 МД відомості про нарахування мита та податку на додану вартість повинні бути відображені як наведено у додатку 1 до цього листа.

Також для використання в роботі податківці додали до листа оновлену версію таблиць з виключним переліком можливих комбінацій кодів митних режимів та літерних кодів типів митних декларацій залежно від напряму переміщення.

Автор: «Дебет-Кредит»

На підставі: ДФСУ

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»