• Посилання скопійовано

Відновлення працездатності серверу буде завершено 10.01.2018 р. до кінця дня, - звернення ДФСУ

Податківці оприлюднили звернення до платників податків, де повідомляють, що роботи для відновлення працездатності серверу будуть завершені 10.01.2018 р. до кінця дня

Відновлення працездатності серверу  буде завершено 10.01.2018 р. до кінця дня, - звернення ДФСУ

Нагадаємо, що 9 січня податківці оприлюднили звернення до платників податків, де повідомляють, що у зв'язку з перебоями мережі можливі затримки в обробці електронних документів та вибачаються за тимчасові незручності. 

Сьогодні податківці на офіційному порталі  у черговому зверненні до платників податків, зазначили, що роботи для відновлення працездатності серверу будуть завершені 10.01.2018 р. до кінця дня.

"Повідомляємо про усунення проблем з мережевим обладнанням. Наразі здійснюється запуск інформаційно-телекомунікаційних систем та відновлення їх повної працездатності. Роботи будуть завершені 10.01.2018 р. до кінця дня. Просимо вибачення за тимчасові незручності",- зазначають податківці.

 

Джерело: ДФСУ

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»