• Посилання скопійовано

Рада відмовилася скасовувати аудиторську реформу

Нардепи відхилили проект Постанови "Про скасування рішення Верховної Ради України від 21 грудня 2017 року про прийняття в цілому проекту Закону про аудит фінансової звітності та аудиторську діяльність"

Рада відмовилася скасовувати аудиторську реформу

Нагадаємо, що 21 грудня 2017 року колектив нардепів ( В. Галасюк, О. Кужель та ін.) зареєстрували у Верховній Раді проект Постанови №6016-д-П "Про скасування рішення Верховної Ради України від 21 грудня 2017 року про прийняття в цілому проекту Закону про аудит фінансової звітності та аудиторську діяльність". Про це ми повідомляли тут, а про ухвалення самого закону ось тут.

Проте за результатами голосування  на засіданні ВРУ 18 січня 2018 року цей документ був відхилений.

Отже, тепер очікуємо на підписання законопроекту №6016-д головою ВРУ А. Парубієм та направлення його на підпис Президенту.

Своєю чергою, Петро Порошенко матиме 15 днів на підписання Закону. Про це повідомимо додатково, стежте за оновленням новин!

Автор: «Дебет-Кредит»

На підставі: Верховна Рада України

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»