• Посилання скопійовано

Про що нас запитували минулого тижня

10 найцікавіших питань, відповіді на які отримали користувачі нашого сервісу consulting.dtkt.ua за минулий тиждень

Про що нас запитували минулого тижня

Перерахування зарплати на картку працівника не в межах зарплатного проекту

Підприємство перераховує зарплату на особисту картку працівника (не за зарплатним проектом). За цією карткою є банківські комісії. Чи може підприємство збільшити суму, що перераховується, на розмір комісій?

На камеральні перевірки даних ЄРПН мораторій не поширюється

ДФС склала акт камеральної перевірки за період з жовтня 2015 р. до березня 2016 р. і нарахувала штраф за порушення граничних строків реєстрації податкових накладних. Чи діє тут мораторій на перевірки? Як сплачувати штраф?

Документи при виплаті безповоротної матеріальної допомоги

Організація планує виплачувати безповоротну матдопомогу в рамках проекту гуманітарної допомоги. Копії яких документів необхідно попросити у одержувачів допомоги? Що з оподаткуванням та звітністю?

Замовник не підписав акт наданих послуг: наслідки для постачальника

Замовник не повернув акт наданих послуг, підписаний виконавцем. Виявилося, що замовник уже ліквідований. До доходів усе було включено (і податкове зобов'язання також). Які будуть наслідки для постачальника?

Підприємство купує товар у підприємця: як не утримувати ПДФО і не нараховувати ЄСВ?

Підприємство придбаває товар у підприємця. Які документи мають бути у наявності, щоб не утримувати ПДФО та не нараховувати ЄСВ?

Проведення корпоративу для працівників з алкоголем: податкові наслідки 

Як в обліку платника податку на прибуток, неплатника ПДВ, відображається проведення корпоративу для працівників компанії? Як оформити проведення свята, якщо передбачається купівля алкоголю (через компанію-організатора або ж самостійно). Які податкові наслідки для підприємства і для працівників оплати такого корпоративу?

Через поломку РРО не зроблено Z- звіт: як бути? 

31.07.2016 р. у зв’язку з поломкою РРО не було зроблено Z- звіт. 01.08.2016 р. у сервісному центрі РРО полагодили і у книзі РРО зробили запис про поломку. У Z-звіті, зробленому сервісним центром за період продаж 31.07.2016 р., зазначена дата 01.08.2016 р. Як правильно зробити запис у КОРО?

Розрахунок значення пільги з ПДВ при заповненні Звіту про суми податкових пільг 

Фірма випускає програмне забезпечення, операції з постачання якого звільнені від ПДВ. Як заповнити звіт щодо пільг і розрахувати суму пільги?

Головний бухгалтер в декретній відпустці: хто виконує його обов'язки? 

Головний бухгалтер ТОВ приніс оформлений лікарняний в зв'язку з вагітністю і пологами. На час його відсутності на підприємстві планують призначити виконуючим обов'язки головного бухгалтера іншого штатного бухгалтера. Що робити з ключами та сертифікатами ЕЦП та як юридично правильно оформити цю ситуацію?

Внесок до статутного капіталу грошових коштів: облік та оподаткування

Якими проведеннями відображається внесок до статутного капіталу грошовими коштами і який порядок оподаткування такого внеску?

Автор: «Дебет-Кредит»

Рубрика: «Дебет-Кредит»/Новини порталу

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Новини порталу»