• Посилання скопійовано

НБУ оприлюднив реєстр небанківських легальних обмінників

Нацбанк вперше опублікував реєстр приміщень небанківських фінансових установ, в яких здійснюється діяльність з обміну валют або надання інших фінпослуг, які передбачають використання готівки в національній та іноземній валютах

НБУ оприлюднив реєстр небанківських легальних обмінників

Відтепер отримати інформацію про розташування легальних приміщень обмінників можна знайти за посиланням>> 

В реєстрі можна знайти інформацію щодо:

  • адреси приміщень;
  • дати отримання фінансовими компаніями генеральної ліцензії НБУ на здійснення операцій з обміну валюти чи переказу коштів;
  • видів операцій, які мають право здійснювати ці небанківські фінансові установи;
  • стану роботи установи тощо.

До 15 липня 2016 року реєстр буде працювати в тестовому режимі, продовжується наповнення інформацією про наявні у НФУ структурні підрозділи.

Станом на 06.07.2016 р. генеральні ліцензії НБУ, що дозволяють займатися валютно-обмінними операціями, є у 27 небанківських фінансових установ, з них 12 - отримали такі ліцензії у 2016 році.

Детальну інформацію про видані НБУ генеральні ліцензії на здійснення валютно-обмінних операцій можна знайти за посиланням>>.

Джерело: Нацiональний банк України

Рубрика: Фінанси і банки/НБУ і банківська система

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «НБУ і банківська система»