• Посилання скопійовано

Нацбанк відкрив «гарячу лінію» для звернень громадян

Ця лінія працюватиме цілодобово в режимі аудиозапису (автовідповідач) з подальшим прослуховуванням та опрацюванням звернень

Нацбанк відкрив «гарячу лінію» для звернень громадян

Відтепер громадяни України можуть звернутися на телефонну “гарячу лінію” Національного банку у разі виникнення питань щодо банківської діяльності за єдиним номером: + 38 (044) 230-19-60.

Згідно з Наказом Національного банку від 15 серпня 2016 р. №1423-н, ця лінія працює цілодобово в режимі аудиозапису (автовідповідач) з подальшим прослуховуванням та опрацюванням звернень.

Для реєстрації та подальшого розгляду звернення потрібно зазначити:

  • прізвище, ім’я, по-батькові громадянина;
  • місце проживання (поштова адреса) та контактний телефон;
  • e-mail (при бажанні отримати відповідь на електронну скриньку);
  • короткий зміст порушеного питання;
  • назву банку (номер відділення) та його юридичну адресу.

Розгляду не підлягають:

- звернення, виклад  яких не відповідає вищезазначеним вимогам;

- питання довідкового та консультативного характеру, відповіді на які можна отримати у телефонній довідці Національного банку за тел. +38 (044) 253-01-80;

-  звернення з ненормативною лексикою та образами.

Відповіді на звернення громадян надаються усно (у телефонному режимі) або письмово (за допомогою e-mail чи пошти). Максимальний строк надання відповідей – 1 місяць згідно з Законом України “Про звернення громадян".

Джерело: Нацiональний банк України

Рубрика: Фінанси і банки/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»