• Посилання скопійовано

Створено міжвідомчу робочу групу щодо державної системи захисту об’єктів та сфер критичної інфраструктури у фінансовому секторі

Про це заявив в.о. Голови Нацбанку України Яків Смолій під час засідання групи, створеної за ініціативою Служби безпеки України

Створено міжвідомчу робочу групу щодо державної системи захисту об’єктів та сфер критичної інфраструктури у фінансовому секторі

У повідомленні на офіційному сайті НБУ зазначено, що до цього робочого органу увійшли представники Нацбанку України, Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку, Національної комісії, що здійснює держрегулювання у сфері ринків фінансових послуг, а також Служби безпеки України.

Найближчим часом міжвідомча група визначить перелік об’єктів та сфер критичної інфраструктури у фінансовому секторі, наявних загроз їх функціонування, а також необхідних заходів, спрямованих на організацію їх сталої діяльності. Ці експертні дані будуть враховані при розробці відповідного законопроекту "Про критичну інфраструктуру та її захист".

Нагадаємо, раніше уже були створені аналогічні міжвідомчі групи при Мінінфраструктури  та Мінсоцполітики для побудови єдиної державної системи захисту об’єктів та сфер критичної інфраструктури.

Джерело: Нацiональний банк України

Рубрика: Фінанси і банки/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»