• Посилання скопійовано

Мінсоцполітики про індексацію зарплати за вересень 2015 року

Мінсоцполітики зазначило, що у вересні 2015 року індексацію потрібно було рахувати виходячи із фактичного розміру зарплати до підвищення

Мінсоцполітики про індексацію зарплати за вересень 2015 року

Мінсоцполітики у листі від 26.11.2015 р. №17959/0/14-15/10 роз'яснило: якщо розмір заробітної плати до підвищення у вересні 2015 року був менше, ніж прожитковий мінімум для працездатних осіб, встановлений з вересня у розмірі 1378 грн, то сума індексації до підвищення заробітної плати у базовому місяці мала визначатись виходячи з фактичного розміру заробітної плати.

Наприклад, якщо розмір заробітної плати до підвищення у вересні становив 1218 грн, 1243 грн, 1263 грн, то сума індексації мала нараховуватись на весь її розмір. Якщо розмір заробітної плати до підвищення перевищував встановлений з вересня 2015 року розмір прожиткового, то сума індексації мала визначатися виходячи з його розміру, тобто 1378 гривень.

Автор: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Праця та соціальний захист/Оплата праці

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Оплата праці»