• Посилання скопійовано

Порядок проведення індексації грошових доходів узгоджено з чинним законодавством

Окрім того, Уряд також упорядкував нормативно-правові акти, які регулюють підвищення посадових окладів

Порядок проведення індексації грошових доходів узгоджено з чинним законодавством

Уряд постановою від 11.02.2016 р. №77 вніс зміни до постанов КМУ:

1)  від 17.07.2003 р. № 1078 “Про затвердження Порядку проведення індексації грошових доходів населення” .

Уточнено, що індексація грошових доходів населення проводиться у разі, коли величина індексу споживчих цін перевищила поріг індексації, який встановлюється в розмірі 103% (раніше-101%). Аналітику на тему читайте тут  і тут.

2) від 09.12.2015 р. № 1013 “Про упорядкування структури заробітної плати, особливості проведення індексації та внесення змін до деяких нормативно-правових актів”.

Вносяться технічні правки щодо поширення підвищення на 25% посадових окладів голови, першого заступника голови, заступника голови Національної служби посередництва і примирення та її відділень, посадові оклади яких визначено окремими постановами Кабінету Міністрів України.

Крім того, документом уточнюється, що підвищення посадових окладів не поширюється на військовослужбовців, осіб рядового і начальницького складу та поліцейських.

Автор: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Праця та соціальний захист/Оплата праці

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Оплата праці»