• Посилання скопійовано

Затверджено план невідкладних заходів щодо погашення заборгованості із зарплати бюджетників

Планом рекомендовано керівникам підприємств забезпечити першочергове спрямування коштів, отриманих під час відшкодування ПДВ, на погашення заборгованості із зарплати

Затверджено план невідкладних заходів щодо погашення заборгованості із зарплати бюджетників

Кабмін розпорядженням від 22.07.2016 р. №517-р затвердив План невідкладних заходів щодо погашення заборгованості із заробітної плати.

Зокрема, передбачено, що буде розглянуте питання про притягнення до відповідальності керівників підприємств, що належать до сфери управління органів виконавчої влади, які допустили порушення вимог законодавства щодо своєчасної виплати заробітної плати.  

Крім того, буде активізована робота тимчасових комісій з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат.  

Планом рекомендовано керівникам підприємств забезпечити першочергове спрямування коштів, отриманих під час відшкодування ПДВ, на погашення заборгованості із заробітної плати.  Посилиться й контроль за додержанням вимог трудового законодавства щодо своєчасної виплати заробітної плати.

Джерело: Урядовий портал

Рубрика: Праця та соціальний захист/Оплата праці

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Оплата праці»