• Посилання скопійовано

Уточнено деякі питання оплати праці державних службовців

Перелік посад державних службовців, що прирівнюються до відповідних груп оплати праці, доповнено найменуванням нових посад

Уточнено деякі питання оплати праці державних службовців

Прийнято постанову „Деякі питання оплати праці”, якою внесені зміни до постанов КМУ від 06.04.2016 р. № 292 „Деякі питання оплати праці державних службовців у 2016 році” та від 05.05.2016 р. № 323 „Про умови оплати праці працівників патронатних служб в державних органах”. Про це повідомила прес-служба Мінсоцполітики.

Цими змінами перелік посад державних службовців, що прирівнюються до відповідних груп оплати праці, затверджений постановою № 292, доповнено найменуваннями посад, які в діючій редакції цієї постанови відсутні. Це, зокрема, такі працівники - керівні працівники апаратів місцевих державних адміністрацій, державні ревізори–інспектори, державні соціальні інспектори, головні казначеї, державні кадастрові адміністратори та інші.

Також установлено, що за виконання повноважень державних секретарів міністерств до призначення на ці посади осіб за результатами конкурсу в порядку, визначеному Законом „Про державну службу”, заступникам міністрів – керівникам апаратів проводиться виплата за додаткове навантаження у зв’язку з виконанням обов’язків за вакантною посадою державної служби за рахунок економії фонду посадового окладу за відповідною посадою, але не довше ніж до 1 січня 2017 року.

З метою визначення розміру посадового окладу заступника керівника Секретаріату Голови Верховної Ради України внесено відповідні зміни в додаток 3 постанови № 323.

Читайте також: Обчислення середньої зарплати держслужбовців - на прикладах від Мінсоцполітики та Мінфіну

Джерело: Міністерство соціальної політики

Рубрика: Праця та соціальний захист/Оплата праці

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Оплата праці»