• Посилання скопійовано

Що робити у випадку втрати лікарняного

Якщо працівник втратив первинний лист непрацездатності, йому необхідно звернутися з довідкою з місця роботи в лікувальний заклад, який його видавало, щодо видачі дубліката

Що робити у випадку втрати лікарняного

Если работник потерял первичный лист нетрудоспособности, ему необходимо обратиться со справкой с места работы о том, что за период временной нетрудоспособности выплата пособия в связи с временной нетрудоспособностью не осуществлялась, в лечебное заведение, которое его выдавало, относительно выдачи дубликата.

Если первичный лист нетрудоспособности или его дубликат будет предоставлен работодателю для оплаты, первые пять дней временной нетрудоспособности отсчитываются с первого дня заболевания застрахованного лица.

Об этом сообщили специалисты ФСС по ВУТ в письме от 28.05.2015 г. № 5.2-32-913.

Джерело: ЛІГА:ЗАКОН

Рубрика: Праця та соціальний захист/Трудові відносини

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Трудові відносини»