• Посилання скопійовано

Мінсоцполітики прискорює процес детінізації зарплат

Кабінет Міністрів України подасть до Ради законопроект про реформування системи оплати праці до кінця вересня

Мінсоцполітики прискорює процес детінізації зарплат

Це дозволить підвищити соціальні стандарти та поліпшити матеріальне становище українців, повідомляється на сайті Міністерства соціальної політики.

«Тіньова економіка на сьогоднішній день становить 40% ВВП України, а це майже 200 мільярдів гривень. Тому першочергове завдання уряду – детінізувати фонд заробітної плати», – передає слова міністра соціальної політики Андрія Реви прес-служба відомства.

Раніше повідомлялося, що уряд планує реформувати систему оплати праці.

«Наше завдання сьогодні – реформувати систему оплати праці таким чином, щоб кожен український громадянин отримував гідну зарплату, щоб вона була «білою» й щоб людина, яка сьогодні працює, отримувала й нормальну зарплату з одного боку, а з іншого боку – в майбутньому захист пенсійної системи», – заявив прем’єр-міністр Володимир Гройсман.

Джерело: Вісник. Офіційно про податки

Рубрика: Праця та соціальний захист/Трудові відносини

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Трудові відносини»