• Посилання скопійовано

Для будівельників - нові вимоги з охорони праці

З 20 жовтня діють Мінімальні вимоги з охорони праці на тимчасових або мобільних будівельних майданчиках

Для будівельників - нові вимоги з охорони праці

Мінсоцполітики наказом від 23.06.2017 р.  № 1050 (зареєстрований в Мін'юсті 08.09.2017 р.) завтердило Мінімальні вимоги з охорони праці на тимчасових або мобільних будівельних майданчиках.

Мінімальні вимоги поширюються на замовників, керівників будівництва, генеральних підрядників, підрядників, субпідрядників, фізичних осіб, що забезпечують себе роботою самостійно. Проте вони не поширюються на підприємства з видобутку корисних копалин.

Перелік видів будівельних робіт, на які поширюються мінімальні вимоги з охорони праці, можна переглянути тут>>

Також наказом визначено перелік будівельних робіт, при виконанні яких існує підвищений ризик для життя і здоров’я працівників. Його можна подивитися тут>>

Наказ набрав чинності з дня його офіційного опублікування (20.10.2017 р.)

 

Автор: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Праця та соціальний захист/Трудові відносини

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Трудові відносини»