• Посилання скопійовано

Комітет ВРУ завершив роботу над Трудовим кодексом. Тепер його «доля» в руках народних депутатів

Віце-прем'єр-міністр Павло Розенко повідомив, що Комітет закінчив роботу на Трудовим кодексом і прийняв рішення винести його в зал ВРУ на остаточне затвердження

Комітет ВРУ завершив роботу над Трудовим кодексом. Тепер його «доля» в руках народних депутатів

Коли в Україні буде прийнято новий Трудовий кодекс? На це питання відповів Віце-прем'єр-міністр Павло Розенко під час онлайн-чату в інтернет-виданні "Главред".

Він нагадав, що нова редакція Трудового кодексу ухвалена Верховною Радою України в першому читанні. Це було ще у 2015 році і про це ми писали тут>>

З цього часу Комітет з питань соціальної політики отримав тисячу поправок до нього.

"Наскільки мені відомо, комітет закінчив роботу на Трудовим кодексом і прийняв рішення винести його в зал ВР на остаточне затвердження. Таким чином, зараз доля Трудового кодексу знаходиться в руках народних депутатів, і лише від них залежить, коли він буде остаточно розглянутий парламентом" - додав Павло Розенко.

Усі новини на тему нового Трудового кодексу читайте тут>>

Автор: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Праця та соціальний захист/Трудові відносини

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Трудові відносини»