• Посилання скопійовано

Служба зайнятості запроваджує у роботі відеорезюме та співбесіди онлайн

Державна служба зайнятості України запроваджує у своїй роботі нові сучасні сервіси – допомога у складанні відео-резюме та онлайн-співбесіди

Служба зайнятості запроваджує у роботі відеорезюме та співбесіди онлайн

Про це заявив в.о. Голови Державної служби зайнятості (Центрального апарату) Валерій Ярошенко, інформує прес-служба ДСЗ.

«У рамках реформи ми включаємо у робочий процес нові технології. Поступово, практично по всіх центрах зайнятості країни наші фахівці запровадять послугу з допомоги у складанні відеорезюме й організації онлайн-співбесід. Роботодавець за таким резюме може побачити реальну людину, а співбесіди онлайн дозволяють суттєво економити час та кошти при підборі фахівців. Це в рази підвищує нашу ефективність», – підкреслив В. Ярошенко.

Відеорезюме – це короткий ролик, у якому шукач роботи стисло описує свою навчальну й трудову біографію, професійні досягнення та особисті якості.

Записати відеорезюме та проводити онлайн-співбесіди скоро можна буде у всіх центрах зайнятості. Наразі найактивніше нові технології у роботу впроваджують Донецька, Миколаївська та Харківська обласні служби зайнятості.

Джерело: Державна служба зайнятості

Рубрика: Праця та соціальний захист/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»