• Посилання скопійовано

Внесено зміни до Порядку компенсації роботодавцям витрат у розмірі ЄСВ

Розмір компенсації роботодавцям витрат у розмірі ЄСВ тепер визначатиметься на підставі даних Держреєстру загальнообов’язкового державного соцстрахування про суму єдиного внеску, сплаченого роботодавцем за працівника

Внесено зміни до Порядку компенсації роботодавцям витрат у розмірі ЄСВ

Кабмін постановою від 23 грудня 2015 року №1096 вніс зміни до Порядку компенсації роботодавцям витрат у розмірі єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування.

Зокрема, уточнено, що право на компенсацію має роботодавець, який працевлаштовує на нове робоче місце строком не менше ніж на два роки за направленням центру зайнятості такої категорії громадян, як "один з батьків або особа, яка їх замінює, і має на утриманні дитину (дітей) віком до 6 років".

Окрім того, тепер розмір компенсації витрат у розмірі ЄСВ визначатиметься на підставі даних Державного реєстру загальнообов’язкового державного соціального страхування про суму єдиного внеску, сплаченого роботодавцем за працівника. Відповідно з Порядку виключено формулу, за якою раніше розраховувался розмір компенсації.

Автор: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Праця та соціальний захист/ЄСВ, соціальний захист

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ЄСВ, соціальний захист»