• Посилання скопійовано

Оновлено Положення про рух коштів ЄСВ

Нове Положення про рух коштів єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування набере чинності 25 березня 2016 року

Оновлено Положення про рух коштів ЄСВ

Мінфін наказом від 12.02.2016 р. №54 (зареєстрований в Мін'юсті 02.03.2016 р.) затвердив нове Положення про рух коштів єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування.

Нагадуємо, що Положення розроблено з метою регламентування руху коштів єдиного внеску та фінансових санкцій (штрафів та пені) на рахунках, відкритих в органах Казначейства. Зокрема, у ньому прописано порядок:

  • відкриття рахунків для зарахування страхових коштів;
  • проходження та розподілу страхових коштів;
  • надання інформації про рух страхових коштів.

Положенням передбачено, що ДФС та її територіальні органи відкривають в органах Казначейства небюджетні рахунки за балансовим рахунком 3719 "Рахунок для зарахування коштів, які підлягають розподілу за видами загальнообов'язкового державного соціального страхування" для зарахування та розподілу страхових коштів.

Наказ набирає чинності з дня його офіційного опублікування. Готується до друку в "Офіційному віснику України" від 25.03.2016 р. №22.

Автор: «Дебет-Кредит»

Джерело: Міністерство фінансів України

Рубрика: Праця та соціальний захист/ЄСВ, соціальний захист

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ЄСВ, соціальний захист»