• Посилання скопійовано

Кабмін хоче впровадити у 5-ти областях центри соцпослуг «Прозорий офіс»

Схвалено проект розпорядження КМУ, яким передбачається запуск у 5 областях пілотних проектів щодо створення центрів надання соціальних послуг у форматі «Прозорий офіс»

Кабмін хоче впровадити у 5-ти областях центри соцпослуг  «Прозорий офіс»

Урядовий комітет з питань соціальної політики та гуманітарного розвитку, який відбувся 2 серпня, під головуванням Віце-прем’єр-міністра України Павла Розенка, схвалив проект розпорядження Кабінету Міністрів України, яким передбачається запуск у 5 областях України  пілотних проектів щодо створення центрів надання соціальних послуг у форматі «Прозорий офіс».

Відповідно до проекту акта, з метою підвищення ефективності соціального обслуговування населення відповідні офіси пропонується створити у Дніпрі, Києві, Львові, Одесі та Харкові та забезпечити їх функціонування з 1 січня 2017 року.

Джерело: Урядовий портал

Рубрика: Праця та соціальний захист/ЄСВ, соціальний захист

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ЄСВ, соціальний захист»