• Посилання скопійовано

Під час прийняття податкової звітності не перевіряється правильність зазначених даних

Верховний суд України зауважив, що перевірка своєчасності, достовірності, повноти нарахування та сплати усіх передбачених ПКУ податків та зборів здійснюється у формі камеральної або документальної перевірки

Під час прийняття податкової звітності не перевіряється правильність зазначених даних

ВСУ у постанові від 06.10.2015 року № 21-2416а15 погодився із рішеннями судів попередніх щодо того, що перевірка даних, зазначених у податкових деклараціях (розрахунках) платника податків, не здійснюється  під час вирішення питання про прийняття чи неприйняття податкової декларації або уточнюючих до неї розрахунків.

Перевірка своєчасності, достовірності, повноти нарахування та сплати усіх передбачених ПКУ податків та зборів здійснюється у формі камеральної або документальної перевірки.

Автор: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Право і відповідальність/Контролюючі органи і перевірки

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Контролюючі органи і перевірки»