• Посилання скопійовано

Перевірки Пенсійного фонду оформлятимуться за новою уніфікованою формою акту перевірки

Пенсійний фонд затвердив уніфіковану форму акта, який складається за результатами проведення планової (позапланової) перевірки щодо додержання суб’єктом господарювання вимог пенсійного законодавства

Перевірки Пенсійного фонду оформлятимуться за новою уніфікованою формою акту перевірки

Правління Пенсійного фонду постановою від 04.02.2016 р. №2-1 затвердило уніфіковану форму акта, який складається за результатами проведення планової (позапланової) перевірки щодо додержання суб’єктом господарювання вимог законодавства у сфері загальнообов’язкового державного пенсійного страхування.

Завантажити форму Акту >>>

Відповідно втрачає чинність  постанова ПФУ від 31.03.2011 р. №9-1 "Про затвердження Переліку питань для здійснення планових перевірок органами Пенсійного фонду України та форми Акта, що складається за їх результатами".

Ця постанова набирає чинності з дня її офіційного опублікування. Готується до опублікування у №22 (25.03.2016) "Офіційного вісника України".

Автор: «Дебет-Кредит»

На підставі: Пенсійний фонд України

Рубрика: Право і відповідальність/Контролюючі органи і перевірки

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Контролюючі органи і перевірки»