• Посилання скопійовано

ДФС пропонує перевірити понад 2000 підприємств

Мінфін отримав відповідь від ДФС щодо переліку підприємств, які підлягають перевірці щодо зловживань з відшкодуванням ПДВ. Відповідно пропонується перевірити 2100 підприємств

ДФС пропонує перевірити понад 2000 підприємств

Про це сказав міністр фінансів Олександр Данилюк під час засідання уряду,  - повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Минулого разу ми домовились, що на цей уряд буде винесено перелік підприємств (які підлягають перевірці - ред). Їх не має бути багато. Вчора ми отримали відповідь від ДФС. Позиція така, що недоцільно обмежувати перелік, пропонується 2100 перевірити", - сказав Данилюк.

Своєю чергою Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман дав доручення комітету ВР з питань податкової і митної політики надати перелік з 3-х, 5-ти чи 20-ти підприємств, з боку яких були можливі факти зловживання щодо відшкодування ПДВ.

"Буде окреме доручення уряду до ДФС, провести негайну перевірку по тих випадках (можливих зловживань - ред.) та дати відповідь уряду, а зараз треба весь реєстр передати казначейству і компенсувати всім ПДВ", - зазначив Прем'єр.

Джерело: УКРІНФОРМ

Рубрика: Право і відповідальність/Контролюючі органи і перевірки

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Контролюючі органи і перевірки»