• Посилання скопійовано

План-графік документальних планових перевірок буде формуватися за новим порядком

В новій редакції викладено Порядок формування плану-графіка проведення документальних планових перевірок платників податків

План-графік документальних планових перевірок буде формуватися за новим порядком

Мінфін наказом від 04.08.2016 р.  №723 виклав в новій редакції Порядок формування плану-графіка проведення документальних планових перевірок платників податків.

Порядок розроблений з метою забезпечення єдиного підходу до формування щоквартального плану-графіка проведення документальних планових перевірок платників податків і визначає:

  • структуру плану-графіка проведення документальних планових  перевірок платників податків;
  • порядок відбору до плану-графіка платників податків — юридичних осіб, фінансових установ, постійних представництв та представництв нерезидентів;
  • порядок відбору до плану-графіка самозайнятих осіб;
  • порядок відбору до плану-графіка платників податків — юридичних осіб щодо правильності обчислення, повноти і своєчасності сплати податку на доходи фізичних осіб та єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування.

Наказ набере чинності з дня його офіційного опублікування.

Автор: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Право і відповідальність/Контролюючі органи і перевірки

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Контролюючі органи і перевірки»