• Посилання скопійовано

Мінфін підкоригував порядок проведення перевірок суб’єктів первинного фінмоніторингу

Безвиїзна перевірка буде розпочинатися після отримання суб'єктом та/або його відокремленим підрозділом копії посвідчення (повідомлення про проведення перевірки, запиту керівника групи з проведення перевірки про надання документів, необхідних для проведення перевірки), але не раніше дати початку здійснення перевірки, зазначеної в посвідченні

Мінфін підкоригував порядок проведення перевірок суб’єктів первинного фінмоніторингу

Мінфін наказом від 16.03.2018 р. № 367 (зареєстрований в Мін'юсті від 05.04.2018 р.за № 419/31871) затвердив зміни до Порядку проведення перевірок Міністерством фінансів України суб’єктів первинного фінансового моніторингу.

Зокрема, передбачено, що безвиїзна перевірка буде розпочинатися після отримання суб'єктом та/або його відокремленим підрозділом копії посвідчення (повідомлення про проведення перевірки, запиту керівника групи з проведення перевірки про надання документів, необхідних для проведення перевірки), але не раніше дати початку здійснення перевірки, зазначеної в посвідченні.

Представники групи з проведення перевірки матимуть право отримувати достовірну інформацію, документи, знімати копії та/або отримувати витяги з документів суб'єкта та/або його відокремленого підрозділу, необхідні для проведення перевірки, та вимагати їх засвідчення підписом керівника суб'єкта та/або його відокремленого підрозділу.

Цей наказ набрав чинності 24 квітня 2018 року.

Автор: «Дебет-Кредит»

На підставі: Міністерство фінансів України

Рубрика: Право і відповідальність/Контролюючі органи і перевірки

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Контролюючі органи і перевірки»