• Посилання скопійовано

За несвоєчасне подання неприбутківцями заяви про зміни у статутних документах - штраф

Податківці попереджають: якщо неприбуткова організація після внесення змін до статутних документів у 10-денний термін не подала заяву щодо перереєстрації, будуть застосовані штрафні санкції

За несвоєчасне подання неприбутківцями заяви про зміни у статутних документах - штраф

ДПІ у Шевченківському районі м. Києва нагадує, що у разі виникнення змін (доповнень) у даних неприбуткової установи або організації, визначених реєстраційною заявою, така неприбуткова установа або організація зобов’язана в 10-денний строк після їх виникнення подати до контролюючого органу за її місцезнаходженням:

  • документи з указаними змінами (доповненнями);
  • додаткову реєстраційну заяву з позначкою «зміни» або «доповнення».

Код за ЄДРПОУ неприбуткової установи або організації при внесенні змін (доповнень) до реєстраційної заяви не змінюється.

Якщо неприбуткова організація (установа), у якої виникли зміни (доповнення) у документах, визначених в реєстраційній заяві, не подала в 10-денний строк після їх виникнення до контролюючих органів за місцезнаходженням документи з указаними змінами (доповненнями) та додаткову реєстраційну заяву з позначкою «зміни» або «доповнення», то до такої неприбуткової організації (установи) застосовується штраф у розмірі 510 гривень.

У разі неусунення таких порушень або за ті самі дії, вчинені протягом року неприбутковою організацією, до якої були застосовані штрафи за таке порушення, до такої організації застосовується штраф у розмірі 1020 гривень.

Усі новини на тему >>

Джерело: ДПІ у Шевченківському районі м. Києва

Рубрика: Право і відповідальність/Відповідальність, санкції і штрафи

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Відповідальність, санкції і штрафи»