• Посилання скопійовано

Яка відповідальність за торгівлю алкогольними напоями у нічний час?

До суб’єктів господарювання при здійсненні ними торгівлі у заборонений час доби застосовується адміністративна та фінансова відповідальність

Яка відповідальність за торгівлю алкогольними напоями у нічний час?

На цьому наголосила ДФС у Львівській області під час «гарячої лінії» щодо актуальних питань сплати акцизного податку, ліцензування алкогольних та тютюнових виробів.

Покарання передбачено Кодексом про адміністративні правопорушення, – накладення штрафу від 30 (510 грн) до 100 (1 700 грн) неоподатковуваних мінімумів громадян.

Крім цього, згідно з Законом «Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв та тютюнових виробів» до суб'єктів господарювання застосовуються фінансові санкції у вигляді штрафу у сумі 6 800 грн.

***

Читайте також:

Джерело: ДФС у Львівській області

Рубрика: Право і відповідальність/Відповідальність, санкції і штрафи

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Відповідальність, санкції і штрафи»