• Посилання скопійовано

Як отримати витяг із Реєстру платників єдиного податку

Податківці нагадують, що за бажанням зареєстрований платник єдиного податку може безоплатно отримати витяг з Реєстру

Як отримати витяг із Реєстру платників єдиного податку

ДПІ у Подільському районі ГУ ДФС у м. Києві нагадує платникам податків, що реєстрація суб’єкта господарювання як платника єдиного податку здійснюється шляхом внесення відповідних записів до реєстру платників єдиного податку.

При цьому реєстрація платником єдиного податку є безстроковою та може бути анульована шляхом виключення з Реєстру за рішенням контролюючого органу у випадках, визначених ст. 299 Податкового кодексу України.

За бажанням зареєстрований платник єдиного податку може безоплатно отримати витяг з Реєстру платників єдиного податку.

Для цього необхідно подати до контролюючого органу за місцем реєстрації запит про отримання витягу з реєстру платників єдиного податку. Такий Витяг надається не пізніше наступного робочого дня з дня надходження запиту та видається особисто заявнику (фізичній особі або уповноваженому представнику юридичної особи) або відправляється поштою ( з повідомленням про вручення) та діє до внесення змін до реєстру платників єдиного податку.

Нагадуємо, що дані з Реєстру платників єдиного податку можна побачити  на Єдиному державному реєстраційному веб-порталі юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців та офіційному веб-сайті ДФСУ.

Джерело: ДПІ у Подільському районі м. Києва

Рубрика: Спрощена система/Загальні положення

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Загальні положення»