• Посилання скопійовано

У підприємця на загальній системі відсутній дохід: чи подавати додаток Ф2 до декларації про доходи?

Чи заповнює та подає підприємець на загальній системі оподаткування додаток Ф2 до декларації про доходи, якщо протягом звітного періоду він не отримував дохід від підприємницької діяльності? Консультує ДФСУ

У підприємця на загальній системі відсутній дохід:  чи подавати додаток Ф2 до декларації про доходи?

ДФС у підкатегорії 104.09 ресурсу "ЗІР" роз'яснила, що підприємець на загальній системі оподаткування заповнює та подає додаток Ф2 «Розрахунок податкових зобов’язань з податку на доходи фізичних осіб та військового збору з доходів, отриманих самозайнятою особою» разом з декларацією про доходи, незалежно від результатів здійснення підприємницької діяльності.

Якщо протягом звітного періоду дохід від підприємницької діяльності не отримувався, то відповідні рядки додатку та податкової декларації прокреслюються.

Джерело: Загальнодоступний інформаційно-довідковий ресурс

Рубрика: Спрощена система/ФОП на загальній системі

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ФОП на загальній системі»