• Посилання скопійовано

У Раді готують законопроект про обов'язковий техогляд авто з 2020 року

Податковий комітет внесе до параламенту законопроект про обов'язковий техогляд автомобілів з 2020 року

У Раді готують законопроект про обов'язковий техогляд авто з 2020 року

Про це повідомила голова комітету ВР з питань податкової та митної політики, народний депутат від фракції БПП  Ніна Южаніна, передає кореспондент РБК-Україна.

"Не у підв’язці до законопроекту, а окремо готується зараз комітетом проект закону про введення обов’язкового технічного огляду. Це є обов’язковою нормою, яка повинна бути впроваджена з 2020 року", - сказала Южаніна.

На її думку, обов’язковий техогляд буде впроваджено в строки.

"Ми діємо відповідно до Угоди про асоціацію України з ЄС.  Я  не знаю, яку систему ми запропонуємо, яка буде пропозиція у авторів законопроекту - я не знаю", - додала Южаніна.

Нагадаємо, учора, 11 липня 2018 року, Комітет Верховної ради з питань податкової та митної політики закликав голову парламенту Андрія Парубія включити до порядку денного розгляд законопроектів про автомобілі з іноземною реєстрацією.

Джерело: РБК-Україна

Рубрика: Суспільство і життя/Авто

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Авто»