• Посилання скопійовано

Як відрізнити новий ID-паспорт від підробки

ДМСУ повідомляє, що розроблено візуалізацію ступенів захисту нового паспорта у формі картки

Графічні матеріали в електронному вигляді передані всім органам влади, банкам та іншим установам, які здійснюють ідентифікацію особи для того, щоб їх працівники мали можливість переконатися у тому, що документ, який подає особа, є справжнім.

Як відомо, міжнародні експерти раніше визнали, що паспорт громадянина України у формі картки відповідає найсучаснішим міжнародним стандартам у сфері безпеки документів.

З 11 січня міграційна служба розпочала оформлення нових документів особам, які досягли 16-річного віку та отримують паспорт громадянина України вперше. Для інших категорій громадян заміна документів буде можливою після прийняття Верховною Радою України законопроекту №3224.

Ознайомитись зі ступенями захисту від підробки нового зразку паспорта громадянина України можна тут  (натисніть для завантаження)

Джерело: Державна міграційна служба

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»