• Посилання скопійовано

У ДМС пояснили причини затримок у видачі біометричних паспортів

Міграційна служба попереджає громадян України про затримки із видачею закордонних паспортів у зв’язку із повторним опрацюванням персональних даних заявників

У ДМС пояснили причини затримок у видачі біометричних паспортів

Міграційна служба попереджає громадян України про затримки із видачею закордонних паспортів у зв’язку із повторним опрацюванням персональних даних заявників, - повідомляє прес-служба ДМС.

На поліграфічному комбінаті "Україна", котрий займається друком бланків закордонних паспортів розпочато планову заміну сертифікатів. Це спричинить повторне опрацювання персональних даних (персоналізації) для усіх паспортів, які раніше відправлялися міграційною службою. 

Дані будуть відвантажуватися протягом кількох днів, але передача здійснюватиметься у тому ж порядку, у якому ці дані відвантажувалися раніше. Після повторного направлення в онлайн-сервісі «Перевірка оформлення паспорта» зміниться дата відправлення даних на персоналізацію, але це жодним чином не вплине а ні на черговість, а ні на строк персоналізації.

У січні 2018 року заплановано запуск на Поліграфкомбінаті «Україна» додаткової лінії персоналізації паспортів, що дозволить протягом найближчих місяців поступово повернутися до планової видачі закордонних паспортів у строки до 7 або 20 робочих днів в залежності від суми оплаченого адміністративного збору.

На сьогоднішній день затримка у видачі триває, тому міграційна служба вкотре звертається до громадян з попередженням та порадою жодним чином не планувати закордонну подорож, не маючи на руках діючого паспорта для виїзду за кордон, не звертатися до будь-яких посередників, які обіцяють будь-які конкретні строки виготовлення паспорта.

***

Нагадаємо, що з 1 січня 2018 року Японія спростила візові вимоги для громадян України, проте спрощення стосується лише короткострокових візитів до Японії. Ми про це писали тут>>

Джерело: Державна міграційна служба

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»